Welkom op
Camping Jocomo

 

een 4-sterren familie- en gezinscamping met alle
moderne faciliteiten en comfort.

Zoek en boek
  • carrousel
  • carrousel
  • carrousel
  • carrousel
  • carrousel
  • carrousel

Het park

 

Jocomo Parc is gelegen te Lanaken aan de rand van het grootste bos en natuurgebied van heel Vlaanderen, het Nationaal Park Hoge Kempen.

Een prachtig aaneengesloten natuurgebied van 5700 ha met uitgestrekte dennenbossen, ongerepte beekvalleien, prachtige paars bloeiende heidevelden en een omgeving met een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden.

De totale oppervlakte van dit ruim opgezette park bedraagt 31 hectare en is ingericht voor jaar-, seizoen- en toeristische plaatsen. Er is voldoende ruimte voor toercaravans, stacaravans, campers en tenten. Alle plaatsen hebben elektra-aansluitingen en watertappunten.

Heeft u geen eigen kampeermiddel en u wilt overnachten na een dag fietsen of wandelen, dan kunt u terecht in een van onze trekkershutten.

Omtrent het Coronavirus volgt Jocomo Parc de maatregelen die landelijk werden vastgelegd door de Nationale Veiligheidsraad. Er is hedenavond, 20 mei, een federaal Ministerieel Besluit (MB) gepubliceerd dat het volgende zegt:

  1. Tweedeverblijvers mogen met onmiddellijke ingang weer naar hun eigendom.
  2. Onder het MB vallen ook de mobiele verblijven zoals stacaravans alsook kampeerhuisjes op kampeerbedrijven met verhuurcontracten van minstens 1 jaar (de jaargasten). Het moet ook gaan om verblijven die al geïnstalleerd zijn ter plekke.