img

Accomodaties

Vakantiechalet
vanaf
800 euro

Vakantiechalet

 

Opzoek naar een overnachtingsplaats in de natuur die van alle gemakken voorzien is?

Dan is deze vakantiechalet uw ideale bestemming.

Deze bungalow heeft een prachtig uitzicht over onze vijver.

Met zijn 3 slaapkamers, eigen badkamer, woonkamer, moderne keuken met eettafel en een terras is deze bungalow van alle gemakken voorzien.

U kunt met maximum 4 volwassenen en 2 kinderen verblijven in dit chalet.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Op onze parkplattegrond vindt u deze vakantiechaletplaatsen terug onder de nummer 401 tot en met 409.

Toercaravan
vanaf
23 euro

Toercaravan

 

Reist u met u eigen caravan of tent dan vindt u op Jocomo Parc mooie kampeerplaatsen waar u heerlijk kunt overnachten in alle rust.

De toercaravanplaatsen zijn ruim en hebben een oppervlakte van ongeveer 100m². Alle plaatsen zijn uitgerust met een aansluiting op de elektriciteit (16A), water en eigen afvoer voor het afvalwater.

Verfrissen kunt u zich in het ruime sanitaire gebouw, gelegen vlakbij de kampeerplaatsen.

Op onze parkplattegrond vindt u de kampeerplaatsen voor toercaravans terug onder de nummer 321 tot en met 390 met uitzondering van plaats 374 en 375.

Camperplaatsen
vanaf
18 euro

Camperplaatsen

 

De camperplaatsen op Jocomo Parc bestaan uit een met betonnen grasdallen verhard gedeelte en een gedeelte gras. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u ook met slecht weer geen enkel probleem heeft om uw plaats te bereiken.

Elke camperplaats heeft zijn eigen stroomaansluiting (16A). Er is een watertappunt voorzien per maximaal 4 plaatsen. Hierdoor hoeft u uw camper niet te verplaatsen om de reservoirs te vullen. Stroom kost €0,50 per kWh en water kost €0,50 per 100liter.

Vlak bij de camperplaatsen ligt er een camperservicestation waar camperaars hun vuilwater milieubewust kunnen afvoeren en het chemisch toilet legen.

De plaatsen bevinden zich op loopafstand van de vele faciliteiten zoals o.a. receptie, zwembad, taverne, sportveld en de speeltuin. Ook voor een douche of afwas hoeft u niet ver te lopen want ons sanitaire gebouw is op steenworp afstand aanwezig.

Dankzij de camperautomaat is een late check-in geen enkel probleem! Met behulp van deze automaat verkrijgt u, ook buiten de openingstijden van de receptie, toegang tot Jocomo Parc. U betaald met uw pinpas €30,00 en de camperautomaat verstrekt u vervolgens een toegangskaart voor het bedienen van de slagbomen en voor toegang tot ons sanitaire gebouw.
Op het park kunt u nu uw eigen plaats uitkiezen.
De dag nadien kunt u zich melden bij de receptie waar de door u betaalde €30,00 verrekend zullen worden met de prijs van uw verblijf.

Comfortplaats
vanaf
27 euro

Comfortplaats

 

Houdt u van rust en ruimte? Dan is een comfortplaats uw ideale plaats! U heeft een prachtig zicht op onze natuurvijver en de plaatsen liggen ver genoeg van elkaar zodat u kunt genieten van een optimale privacy. De comfortplaatsen zijn uitgerust met een aansluiting op de elektriciteit (16A), water, tv-aansluiting en eigen afvoer voor het afvalwater.

U kunt zelfs kiezen voor de luxe van privé sanitair. Binnen ons sanitaire gebouw beschikt u over uw eigen privé badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. U kunt aldus in alle luxe verblijven op Jocomo Parc zonder af te doen aan het kampeergevoel.

Op onze parkplattegrond vindt u deze plaatsen terug onder de nummers 374, 375 en 391.

Tentenweide
vanaf
18 euro

Tentenweide

 

Jocomo Parc beschikt over een prachtige tentenweide waar u met uw tent kunt overnachten. De plaatsen op deze tentenweide liggen vlakbij ons sanitaire gebouw en hebben uitzicht over onze natuurvijver.

De tentplaatsen zijn niet uitgerust met een elektriciteit en wateraansluiting. Wenst u wel een dergelijke aansluiting te hebben dan kunt u altijd een toercaravanplaats huren.
 
De tentenweide is volledig autovrij, naast ons sanitaire gebouw is er echter een parking voorzien. Het is niet toegelaten om met uw auto de tentenweide op te rijden om te laden en lossen.

Barbecueën mag, maar de barbecue moet een stevig toestel zijn op pootjes (barbecueschalen zijn niet toegelaten) en geen open vuur!

Er staan twee picknicktafels ter beschikking van de kampeerders.

Groepen van meer dan 6 personen worden niet toegelaten.

Trekkershutten
vanaf
45 euro

Trekkershutten

 

Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, om een weekendje te gaan shoppen in een van de nabij gelegen winkelsteden of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht.

Elke hut is uitgerust voor 4 personen (stapelbed + 2 enkele bedden voorzien van matrassen en kussens, tafel, vier stoelen, een tweepits kookplaat, verwarming).
Het enige dat u hoeft mee te nemen, is een slaapzak en kussensloop. De hut heeft een vloeroppervlakte van ruim 15 m².

Buiten staat er bij elke hut een stevige tuintafel met stoelen.

U kunt al vanaf € 45,00 per nacht slapen in een van deze hutten met maximaal 4 personen. Een kook- en eetset (€ 4,00) kunnen gehuurd worden in de receptie. Voor water, douches en toilet maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen op het kampeerterrein. In het hoogseizoen kost een trekkershut €50,00 per nacht.

Trekkershutten zijn alleen beschikbaar voor toeristische verhuur. Huisdieren zijn NIET toegestaan.

De trekkershut kan -uitsluitend- tussen 13.00 uur en 19.00 uur worden betrokken en dient bij vertrek voor 11.00 uur te worden ontruimd en schoon te worden achtergelaten. Indien u niet zelf de trekkershut wilt reinigen en dat door ons wilt laten doen, dan kunt u dit bij aankomst doorgeven. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per trekkershut en dienen vooruit te worden betaald.

Jaarplaats Chalet
vanaf
1800 euro

Jaarplaats Chalet

 

Altijd al gedroomd van uw eigen vakantiehuis in het midden van de natuur? Op Jocomo Parc liggen 200 unieke chalets. Elke chalet heeft zijn eigen stijl en charme. Deze vakantiehuisjes zijn gelegen op percelen van 200m² tot wel 500m². De tarieven van deze jaarplaatsen zijn afhankelijk van de grootte van de plaats.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon een kijkje nemen.

De jaarplaatsen zijn jaarrond toegankelijk en mogen uitsluitend voor recreatieve doeleinde worden gebruikt. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Er is geen mogelijkheid om een chalet te huren via het park.

Jaarplaats Stacaravan
vanaf
1600 euro

Jaarplaats Stacaravan

 

Zoekt u een rustige plaats vlakbij Maastricht voor uw stacaravan? Dan is Jocomo Parc de ideale plek. De percelen voor stacaravans zijn 160m². Deze zijn voorzien van een eigen elektriciteit- (10A), wateraansluiting en aansluiting op de riolering.

De jaarplaatsen zijn jaarrond toegankelijk en mogen uitsluitend voor recreatieve doeleinde worden gebruikt. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon een kijkje nemen.

Er is geen mogelijkheid om een stacaravan te huren via het park.