img

Faciliteiten

Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad
Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad Openluchtzwembad
Openluchtzwembad

Op Jocomo Parc kunt u zwemmen in een prachtig openluchtzwembad voor volwassenen en in een apart ondiep kleuterbad voor (kleine) kinderen met speeltoestellen.

Het zwembad heeft een ligweide waar u bij mooi weer heerlijk kunt neerstrijken met uw vrienden of gezin. Er staan gratis ligbedden, die gebruikt kunnen worden op de grote ligweide, ter beschikking voor onze gasten.

Het zwembad is geopend bij goed weer in juli en augustus van 10u00 tot 19u00. 

Roeivijver Roeivijver Roeivijver Roeivijver Roeivijver
Roeivijver Roeivijver Roeivijver Roeivijver Roeivijver
Roeivijver

Naast het zwembad ligt een prachtige roeivijver waar jong en oud zich kan amuseren met hun eigen bootje. Lekker op en neer varen of gewoon rustig ronddobberen in onze vijver, plezier is gegarandeerd.

Op deze vijver worden in het hoogseizoen ook verschillende wateractiviteiten georganiseerd.

Vlak naast de roeivijver ligt onze gezellige pool bar. Op het terras van deze bar kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en van een verfrissend drankje of kunnen de kinderen getrakteerd worden op een ijsje uit de uitgebreide lijst ijsjes-om-mee-te-nemen. 

Vijver Vijver Vijver Vijver Vijver Vijver
Vijver Vijver Vijver Vijver Vijver Vijver
Vijver

De magnifieke vijver op Jocomo Parc is de ideale plek om even tot rust te komen.
Kiest u voor een van onze comfortplaatsen dan kunt u samen met uw gezin genieten van een prachtig zicht op onze visvijver.

Taverne Taverne Taverne Taverne
Taverne Taverne Taverne Taverne
Taverne

Camping Jocomo Parc beschikt over een gezellige taverne met een prachtig terras.

Gedurende het hoogseizoen staan we alle dagen voor u klaar zodat u op het terras of in de bar kunt genieten van een lekker streekbiertje en van een eenvoudige maaltijd of een snack.
Gewoon iets drinken kan natuurlijk ook!

Het zonnig terras heeft uitzicht op de speeltuin wat u toelaat uw kinderen in de gaten te houden terwijl u zelf in alle rust kunt blijven genieten.

Samen thuis smullen van heerlijke frietjes en snacks? Naast de taverne bevindt zich onze frituur waar u frietjes en snacks kunt afhalen.

De taverne is in het hoogseizoen iedere dag geopend en in het laagseizoen in het weekend.

All weather tennisbaan All weather tennisbaan
All weather tennisbaan All weather tennisbaan
All weather tennisbaan

Houdt u van een partijtje tennis? Onze tennisbaan is een all-weatherbaan en bestaat uit waterdoorlatend beton voorzien van een coating.

Campinggasten en betalend bezoek kunnen gratis gebruik maken van onze tennisbaan. De tennisbaan is alleen in de winterperiode gesloten en wordt dan ter bescherming afgedekt met zeil.

Denk eraan wel zelf je racket en tennisballen mee te brengen.

Jeu de boulesbaan Jeu de boulesbaan
Jeu de boulesbaan Jeu de boulesbaan
Jeu de boulesbaan

Het Jeu de Boules spel is een heerlijke ontspannen bezigheid voor op vakantie. Bij Jocomo Parc heeft u dan ook de mogelijkheid om menig uurtjes te vertoeven op een van onze Jeu de Boules banen.

Er zijn twee banen aanwezig met een dolemiet ondergrond.

Poolbar Poolbar Poolbar
Poolbar Poolbar Poolbar
Poolbar

Vlak naast het zwembad ligt onze gezellige pool bar.

Op het terras van deze bar kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en van een verfrissend drankje of kunnen de kinderen getrakteerd worden op een ijsje uit de uitgebreide lijst ijsjes-om-mee-te-nemen.

Het terras biedt een geweldig uitzicht op het zwembad en op de roeivijver.

De pool bar is enkel geopend in juli en augustus bij goed weer.

Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin

Camping Jocomo Parc beschikt over ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.

Zo is er is een prachtige speeltuin voor vele uren speelplezier aanwezig naast onze Taverne. Maar ook op andere plekken op onze camping zijn speeltoestellen en speelvelden zoals een voetbalveld, jeu-de-boules banen en een pannakooi te vinden.

De speeltoestellen voor de allerkleinsten staan helemaal vooraan in onze speeltuin, wat u toelaat uw kinderen in de gaten te houden terwijl u van een lekker glas of een maaltijd geniet in onze Taverne.

Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in het naast de speeltuin gelegen jeugdhonk. Dit gezellig ingericht honk, met een ruime zithoek en leuke games is de perfecte plek om nieuwe contacten te leggen.

Buitenfitness Buitenfitness
Buitenfitness Buitenfitness
Buitenfitness

Op Jocomo Parc vindt u 7 fitnesstoestellen voor outdoor fitness.

Outdoor fitness is een laagdrempelige, afwisselende vorm van bewegen, die zonder begeleiding, kan worden gedaan. Deze toestellen zijn voor jong en oud geschikt en zijn een mooie manier om te fitnessen in de gezonde buitenlucht.

Op de toestellen zelf staat beschreven met welke oefeningen u welke spiergroep(en) traint.

Voetbalveld
Voetbalveld
Voetbalveld

Er is een voetbalveld met grote doelen aanwezig op Jocomo Parc.

Badminton
Badminton
Badminton

Er zijn meerdere plaatsen op Jocomo Parc waar sport en spel bedreven kunnen worden.

Naast een voetbalveld, Jeu de Boules veld, pannakooi en tennisbaan is er een veld waar badminton gespeeld kan worden.

Dit actieve vrijetijdsspel is een spel voor iedereen en kan in de buitenlucht gespeeld worden. Het is een spel voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam
Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam Recreatieteam
Recreatieteam

Op Jocomo Parc hebben wij een enthousiast recreatieteam, Jelte & Fleur. Dit team verzorgt in de maanden juli en augustus en het Pinkster-en Hemelvaartweekend verschillende leuke activiteiten voor jong en oud.

Bent u nieuwsgierig geworden?
De programma's worden iedere week gewijzigd en kunt u terugvinden op onze socials. 

Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw
Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw Sanitair gebouw
Sanitair gebouw

Jocomo Parc is uitgerust met een modern, functioneel en ruim sanitaire gebouw. Netjes en schoon! Ook toegankelijk voor mindervaliden.

Voor de kinderen is er een speciale kinderruimte met speciale kinderdouchjes, babybadjes en kindertoiletjes.

De hond wassen? Geen probleem, er is een hondendouche aanwezig.

Douchen en afwassen gaat middels ons SEP-key systeem. Met behulp van deze toegangskaart kunt u het warm water activeren. Deze kaart kan opgewaardeerd worden en zal aftellen tijdens het gebruik van warm water. Warm water in het sanitair gebouw kost € 0,02 per 10 seconden. De toegangskaart die u in het sanitair gebouw kunt gebruiken is dezelfde kaart als voor het bedienen van de slagboom.

Heeft u een comfortplaats? Dan kunt u zelfs kiezen voor de luxe van privé sanitair. In ons sanitaire gebouw beschikt u over uw eigen privé badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.

Wasserette
Wasserette
Wasserette

Op camping Jocomo Parc is er een wasserette aanwezig die 24 uur per dag toegankelijk is. U kunt hier zelf de was doen en eventueel de was drogen. De wasserette bevindt zich naast de Taverne.

Toegang tot de wasserette verkrijgt u met behulp van uw SEP-card. Ook het gebruik van de wasmachine en eventueel de droogmachine kan met deze SEP-card worden betaald.

De wasserette is voorzien van 2 wasmachines en 2 droogmachines.

De prijs voor gebruik van de wasmachine bedraagt € 3.50 en gebruik van de droogmachine bedraagt € 2.00.

Self check-in automaat
Self check-in automaat
Self check-in automaat

Dankzij de self check-in automaat is een late check-in geen enkel probleem! Met behulp van deze automaat verkrijgt u, ook buiten de openingstijden van de receptie, toegang tot Jocomo Parc.

Op deze boekingszuil kan u een nieuwe reservering maken of inchecken op een bestaande reservering. Op de reserveringsbevestiging van een bestaande boeking vindt u een pincode. Bij aankomst kunt u deze pincode invullen op de boekingszuil en kunt u uw reservering op het scherm raadplegen. 

Na het inchecken op de zuil en het voltooien van de betaling, ontvangt u een witte SEP-card. Met deze kaart kunt u de slagbomen openen, gebruik maken van het warm water in het sanitair gebouw en het afval weggooien in onze milieustraat. Op de camperplaats heeft u deze SEP kaart ook nodig om stroom en water te activeren. 

Op de boekingszuil hangt een plattegrond waarop u de aangewezen plaatsnummer kunt vinden. 

Op de dag van vertrek kunt u zich melden bij de receptie waar u deze SEP-card terug inlevert en we de gemaakte kosten in rekening brengen. 

Honden losloopgebied Honden losloopgebied
Honden losloopgebied Honden losloopgebied
Honden losloopgebied

Een gebied van meer dan 15 000m² waar uw viervoeter in alle vrijheid mag loslopen.

Dit gebied is enkel toegankelijk voor clienteel van Jocomo Parc.

Enkel honden die sociaal zijn tegen zowel mensen als andere honden zijn toegelaten.