img

Fietsroutenetwerk

Fietsvierdaagse Lanaken - sup

Fietsvierdaagse Lanaken

 

Elk jaar organiseert de gemeente Lanaken een fietsvierdaagse. Gedurende deze 4 dagen kunt u dagelijks kiezen uit 3 verschillende fietsroutes, een route van 35km, 50km en een van 75km. Tegelijkertijd kunt u onderweg een aantal bezienswaardigheden bezoeken, zoals onder meer de Waterburcht Pietersheim, het Mooiste Dorp van Vlaanderen Oud-Rekem, het Nationaal Park Hoge Kempen en nog veel meer. 

Jocomo Parc biedt aan deelnemers van deze fietsvierdaagse een speciaal arrangement aan.

Meer informatie hierover vindt u op Limburg fietsvierdaagse.

Mountainbiken - sup

Mountainbiken

 

Vanaf Jocomo Parc kunt u rechtstreeks met uw mountainbike het Nationaal Park Hoge Kempen in fietsen. Hier zijn verschillende bewegwijzerde routes speciaal voor mountainbikers. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen route te bepalen in de prachtige natuur van dit Nationaal Park.

Nationaal Park Hoge Kempen beschikt nu ook zelf over een mounainbikenetwerk. Dit netwerk omvat 160km mountainbikepaden. Een van de startplaatsen van dit netwerk is aan Domein Pietersheim Lanaken.

Online routeplanner - sup

Online routeplanner

 

Dankzij de online routeplanner van fietsnet kunt u eenvoudig en gratis uw eigen fietsroute langs de fietsknooppunten in Vlaanderen en Zuid-Nederland uit stippelen.

Fietskaart - sup

Fietskaart

 

De nieuwe Limburgse fietskaart is te koop in alle Limburgse toeristische infokantoren maar kan ook online besteld worden. De prijs van de fietskaart is € 9,50